okt 042010
 

Sophy med familj i TV4:s nyhetsmorgon 4 oktober!

Och inslag i Klotet, P1, onsdagen 6 oktober:
”Samtal om miljöfilmer” – länk
Miljöfilmerna som väcker engagemang – länk: ”Tomas Axelson, som forskar vid Högskolan Dalarna och Magnus Åkerlind, filmare och mulitmediepedagog diskuterade vilka filmer de tror kan väcka folk eller avskräcka. Båda var rörande eniga i att film kan vara ett oerhört starkt medel att påverka människor eftersom det på djupet kan röra våra känslor och till och med vår livssyn. Att sitta tillsammans i mörkret under 1,5 timme och sen berätta för andra så de också går och ser filmen och får en liknande upplevelse. TV-tittandet däremot ansåg de blir lidande av all distraktion…”

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.