Uppgift 1: Erfarenheter av projekt

 

Respons till uppgift 1, ”Erfarenheter av projekt”

Här presenteras en indelning i mindre grupper för respons, kommentarer, till varandra. Alla i kursen har delats in i en grupp, dvs även om man inte har lämnat in en uppgift själv. Var och en ger respons till de andra i gruppen.

Hur: Lägg in din kommentar som svar på respektive inlägg under fliken ”Erfarenheter av projekt” – länk till kursens interna forum

Kommentaren kan vara en spontan reaktion, en jämförelse med dina egna erfarenheter, nya perspektiv du får, uppmuntrande ord eller liknande. Längd: En riktlinje kan vara att hålla sig inom 500 – 1 000 tecken (inklusive blanksteg).

Till er som inte har lämnat in uppgiften ännu: För att ha möjlighet att få kommentarer på motsvarande sätt bör du komma in med uppgiften under den här veckan.

Deadline för respons: Söndag 5 september.

Grupper:

1) Monica, Hanna, Patrik, Rishan

2) Petra, Frida, Anna Bergentz, Ida

3) Jenny, Anna Wiktorsson, Gonzalo, Karolina

4) Maria, Pernilla, Elin, Samme

5) Mahnoush, Cinna, Henriette, Sokol

6) Zandra, Karin, Sophy, Alexandra

—————————–

Uppgift 1: Erfarenheter av projekt. Deadline: 29 aug.

Beskriv dina erfarenheter av att arbeta i projekt (kortfattat). Vilken roll hade du? Var det bra att arbeta i projekt? Vilka var svårigheterna?
Ungefär en A4-sida i text.

Inlämning: I kursens interna forum, under Modul 1.
Lägg till ett ”Nytt inlägg” under fliken ”Erfarenheter av projekt” (länk – klicka här!)
Benämn rubriken för inlägget med ditt namn. Ladda upp din inlämning som en bifogad fil, eller kopiera in texten direkt i inlägget.

Inlämningsfliken är öppen för alla inloggade deltagare, så att vi kan ta del av varandras erfarenheter. Däremot är den stängd för andra besökare. Du behöver alltså vara inloggad på webbplattformen för att kunna lägga upp filer och för att kunna läsa om andras erfarenheter.

Respons: I uppgiften ingår även att läsa och ge kommentarer till varandra. En gruppindelning för respons presenteras förmiddagen 30 augusti, både online och via mail.

Ta gärna kontakt om du har frågor eller funderingar.

  8 kommentarer till “Uppgift 1: Erfarenheter av projekt”

  1. Ett förtydligande om deadlinen 29 augusti: Du får gärna lämna in uppgiften tidigare än detta datum, men senast 29 augusti.

  2. Är det bara för mig som webbplattformen är vansinnigt långsam? Det tar jättelång tid att ladda upp en ny sida.

  3. Hej!

    Ah då vet jag. Men en tanke och jag vill verkligen inte låta gnällig för detta är en toppen kurs, men om man ska kunna ge varandra spontana kommentarer kring projekt, projektplaner etc så är det nästan nödvändigt att det går snabbare. Som det är nu får jag sitta och vänta alldeles för länge för att jag ska hinna ge all den spontana feedback som man vill ge (när man själv fått så bra feedback vill man ju gärna svara också på det inlägget men det tar helt galet lång tid). Är detta inte något som går att ordna?

    /Jenny

  4. Hej, jag verkar inte vara med i någon responsgrupp?

  5. Och jag har inte så bra koll, var ska jag ladda upp uppgiften? När jag klickar på länken ovan står det att sidan inte finns.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.