25 april

 

Öppet för arbete med uppgift 11 under veckan.

26 april finns tid för handledning:

26 april kl 19-21: Digital verkstad kring uppgift 11, Projekt-/verksamhets-/affärsplan.

Har du en fråga, vill bolla idéer eller få feedback på ett utkast?
Klockan 19-21 finns möjlighet till handledning direkt, via It’s Learning. Dels finns ett forum där du kan ladda upp filer eller ställa frågor, ”Handledning för #11”. Dels öppnar vi en text- och ljudchatt kl 19-21, ”Verkstad 26 april”. Du hittar de båda delarna i vänstermenyn för kursens sida på It’s Learning.

Fortsatt möjlighet till handledning finns också i arbetet med uppgift 11, Projekt-/verksamhets-/affärsplan.
I forumet för handledning på It’s Learning finns möjlighet att lyfta frågor och att ladda upp dokument. Du kan också gärna maila till mig eller Fredrik.

Måndagen 9 maj finns en ny möjlighet att få handledning direkt via text/ljudchatt. För  detta finns fyra tider, maila till August om du/ni vill boka in er på  en tid. Om behovet är större ordnar vi med fler tillfällen!

  • 19.00-19.30
  • 19.30-20.00
  • 20.00-20.30
  • 20.30-20.00

//

Inspiration

Prinzessinnengarten – mobil stadsodling i Berlin

I dagarna var jag i Berlin och återbesökte en spännande stadsodling mitt i stan, på Moritzplatz. När vi besökte trädgården under ett studiebesök i maj 2010 berättade de om hur de bland annat säljer sina lokalproducerade ekologiska grönsaker till gourmetrestauranger. T ex är speciella sorter potatis och morötter efterfrågade. Läs mer om Prinzessinnengarten i ett reportage i magasinet DAMn:
”The Mobile Garden. About Berlin sprouts, Kreuzberger kraut and Princess beans” – länk till pdf

/August

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.